LES SORTIDES

Les sortides a Taiga  es programen de manera anual o trimestral des de l’escola, tenint en compte els objectius i continguts que treballarem durant el curs escolar. Aquestes sortides es fan des de dues vessants, la lúdica i la pedagògica.

No hi ha infant o jove que no gaudeixi de les sortides, aquestes ens aporten beneficis des de diferents àmbits.

  • Ens permeten interactuar amb el nostre entorn més proper.
  • Tenim experiències enriquidores.
  • Aprenem a desplaçar-nos amb els serveis que ens ofereix la ciutat.
  • Posem en pràctica els aprenentatges que hem treballat a l’aula des de una perspectiva global, integrada i vivencial.
  • Vivim noves experiències fora de l’aula, ja sigui en un concert, gaudint d’una obra d’art, a la natura o relacionant-nos amb companys d’altres escoles.
  • Es creen records que perduren a la memòria

Aquí us deixem alguns exemples

El proper 4 de juny tanquem Pre-inscripcions al PFI d’Arts Gràfiques

El proper 4 de juny tanquem Pre-inscripcions al PFI d’Arts Gràfiques. Si vols imprimir samarretes amb el teu nom o la teva foto, si vols marcar un nom a la tablet, si creus que el món de les marques t’atrau,…. aquest es el teu futur!! El curs de PFI, amb un compromís de contractació del 80% dels alumnes a jornada completa, només l’ofereix l’Escola Taiga, perquè som professionals.
Clica aquí https://www.escolataiga.com

Últim dia per fer Pre-inscripcions al PFI d'Arts Gràfiques

 

El Servicio de Información Sobre Discapacidad

El Servicio de Información Sobre Discapacidad parla de l’Escola Taiga:
‘Taiga se distingue de otras escuelas porque se acerca a alumnos que tienen limitaciones importantes en el desenvolvimiento diario y con un funcionamiento intelectual significativamente inferior a la media, que se presenta junto a limitaciones asociadas en áreas adaptativas de la vida diaria.’ – Servicio de Información Sobre Discapacidad –

LINK a SID – Web del Servicio de Información sobre Discapacidad

UN PROJECTE GLOBAL PER A LA INSERCIÓ LABORAL- PFI Gràfiques

Des de Icària Iniciatives Socials impulsem el projecte d’inserció laboral als discapacitats intel.lectuals i físics des de diferents àmbits i àrees. La formació professional (PFI) té continuïtat en els nostres centres d’adults: Centre Especial de Treball Icaria Gràfiques, Centre Especial de Treball INOUT Hostel, i Centre Ocupacional Bogatell. Ajudant i recolzant a l’alumne en la seva educació i formació en oficis i sortides laborals concretes.
Ja s’ha iniciat la pre-inscripció del PFI Gràfiques en serigrafia per seguir oferint oportunitats i qualitat de vida a les persones que més s’ho mereixen, els nostres alumnes.
Per més informació i/o Pre-Incripció sobre el PFI Grafiques 2019 visita el web: https://www.escolataiga.com/linia-academica/

—–

Desde Icaria Iniciativas Sociales impulsamos el proyecto de inserción laboral a los discapacitados intelectuales y físicos desde diferentes ámbitos y áreas. La formación profesional (PFI) tiene continuidad en nuestros centros de adultos: Centro Especial de Trabajo Icaria Gráficas, Centro Especial de Trabajo INOUT Hostel, y Centro Ocupacional Bogatell. Ayudando y apoyando al alumno en su educación y formación en oficios y salidas laborales concretas.
Ya se ha iniciado la pre-inscripción del PFI de Artes Gráficas en serigrafía para seguir ofreciendo oportunidades y calidad de vida a las personas que más se lo merecen, nuestros alumnos.
Para más información y/o Pre-Inscripción al PFI de Artes Gráficas 2019 visita el web: https://www.escolataiga.com/es/linia-academica/