VISITA AL PARC DE BOMBERS DE LA VALL D’HEBRÓN

Els alumnes de segon cicle de secundària vam visitar el Parc de Bombers de la Vall d’Hebron. Ens van fer una visita guiada per les instal·lacions i ens van ensenyar mesures de prevenció i autoprotecció contra el foc.

“Fes de Bombers”

       

 

Clica l’enllaç per veure el vídeo

Sortida Parc de Bombers 080

SORTIDA AL CENTRE OCUPACIONAL BOGATELL. Segon Cicle Secundària B

El dilluns 9 d’abril vam anar a Bogatell. Vam anar amb el ferrocarrils fins a Plaça Catalunya i després vam agafar el metro.

Els companys de Bogatell ens van explicar què fan al centre. Fan activitats com el bar, parar la taula, música, hort, noves tecnologies, bugaderia. Fan de monitors a una altra escola i més coses.

També vam trobar a companys i companyes antics de Taiga que ens van ensenyar el taller. Ens vam posar molt contents. Va ser molt xulo!!

Iván, Joan, Guillem, Clara, Carla, Ada, Arnau i Marcos

APRENDRE ART A L’ESTIL WARHOL. Segon Cicle Secundària A

El dimarts dia 31 d’octubre per anar a l’exposició d’Andy Warhol, vam agafar els ferrocarrils fins a Pl. Catalunya i també la L3 fins a la parada Pl. Espanya. Quan vam arribar al caixaforum una senyora ens va explicar com era l’Andy Warhol .

Em van agradar totes les obres.

Article redactat per: Aleix Comas.

Clica l’enllaç per veure la presentació “Andy Warhol” elaborada per la classe de la Paola.

JORNADA ESPORTIVA. Primer Cicle Secundària A

El dimarts dia 28 de març vam participar en una jornada d’esport inclusiu de Sarrià Sant Gervasi; “Junts per créixer” a l’ escola Sant Ignasi. Va ser una trobada lúdico-esportiva, que vam compartir amb altres nens i nenes procedents de centres d’Educació Primària i centres d’Educació Especial. Vam fer jocs cooperatius en els que vam gaudir moltíssim. Només cal veure les cares!!!

IMG_3393

IMG_3396

IMG_3398

 

 

 

 

 

IMG_3400

 

 

 

 

 

 

IMG_3401

IMG_3406

 

 

 

 

 

IMG_3403
IMG_3407

 

 

 

 

 

 

 

IMG_3424IMG_3418

 

 

 

 

 

 

IMG_3416

IMG_3420

 

 

 

 

 

 

 

IMG_3442

IMG_3436

 

 

 

 

 

 

IMG_3441

IMG_3440