El proper 4 de juny tanquem Pre-inscripcions al PFI d’Arts Gràfiques

El proper 4 de juny tanquem Pre-inscripcions al PFI d’Arts Gràfiques. Si vols imprimir samarretes amb el teu nom ò la teva foto, si vols marcar un nom a la tablet, si creus que el món de les marques t’atrau,…. aquest es el teu futur!! El curs de PFI, amb un compromís de contractació del 80% dels alumnes a jornada complerta, només l’ofereix l’Escola Taiga, perquè som professionals.
Clica aquí https://www.escolataiga.com

últim dia per fer Pre-inscripcions al PFI d'Arts Gràfiques

Escola Taiga

últim dia per fer Pre-inscripcions al PFI d'Arts Gràfiques

Un Projecte Global per a la Inserció Laboral – PFI Gràfiques

Des de Icària Iniciatives Socials impulsem el projecte d’inserció laboral als discapacitats intel.lectuals i físics des de diferents àmbits i àrees. La formació professional (PFI) té continuïtat en els nostres centres d’adults: Centre Especial de Treball Icaria Gràfiques, Centre Especial de Treball INOUT Hostel, i Centre Ocupacional Bogatell. Ajudant i recolzant a l’alumne en la seva educació i formació en oficis i sortides laborals concretes.
Ja s’ha iniciat la pre-inscripció del PFI Gràfiques en serigrafia per seguir oferint oportunitats i qualitat de vida a les persones que més s’ho mereixen, els nostres alumnes.
Per més informació i/o Pre-Incripció sobre el PFI Grafiques 2019 visita el web: https://www.escolataiga.com/linia-academica/

—–

Desde Icaria Iniciativas Sociales impulsamos el proyecto de inserción laboral a los discapacitados intelectuales y físicos desde diferentes ámbitos y áreas. La formación profesional (PFI) tiene continuidad en nuestros centros de adultos: Centro Especial de Trabajo Icaria Gráficas, Centro Especial de Trabajo INOUT Hostel, y Centro Ocupacional Bogatell. Ayudando y apoyando al alumno en su educación y formación en oficios y salidas laborales concretas.
Ya se ha iniciado la pre-inscripción del PFI de Artes Gráficas en serigrafía para seguir ofreciendo oportunidades y calidad de vida a las personas que más se lo merecen, nuestros alumnos.
Para más información y/o Pre-Inscripción al PFI de Artes Gráficas 2019 visita el web: https://www.escolataiga.com/es/linia-academica/

Amplia Oferta de Serveis a l’Escola Taiga

A l’Escola Taiga ens complau disposar d’una amplia oferta de serveis que s’ajusten a les necessitats concretes de cada alumne. Són varis les activitats i tractaments que s’hi organitzen per donar abast als nombrosos requeriments que ens demanen les famílies per atendre els seus fills. Adaptem els exercicis a les discapacitats o mancances en l’aprenentatge que tinguin els nostres alumnes.
Per més informació visita el nostre web on trobaràs tots els detalls:
Servei de Logopèdia: escolataiga.com/logopedia/
Serveis de Fisioteràpia: escolataiga.com/fisioterapia/
Servei de Assesorament psicopedagògic: escolataiga.com/assesorament/
Servei d’Activitats Esportives: escolataiga.com/esport/
Servei de Menjador: escolataiga.com/menjador/
Servei de Colonies: escolataiga.com/colonies/

PFI d’Arts Gràfiques – Obert el període de Pre-Inscripció

L’Escola Taiga de l’Avgda de Vallvidrera, 71 de Barcelona posa en marxa un PFI d’Arts Gràfiques en l’especialitat de serigrafia i estampació tèxtil. Amb més de 30 anys d’experiència en la formació laboral, podem assegurar que el 80% dels alumnes que es preparen amb nosaltres tenen un contracte laboral indefinit i a jornada completa.

Per Pre-incriure’t omple el Formulari del nostre web clicant AQUÍ

*Decarrega´t la informació completa del PFI d’Arts Gràfiques clicant AQUÍ

*Decarrega´t el Calendari de Preinscipció del PFI d’Arts Gràfiques clicant AQUÍ

Visita al Parc de Bombers de la Vall d’Hebron

Els alumnes de segon cicle de secundària vam visitar el Parc de Bombers de la Vall d’Hebron. Ens van fer una visita guiada per les instal·lacions i ens van ensenyar mesures de prevenció i autoprotecció contra el foc.

“Fes de Bombers”

       

 

Clica l’enllaç per veure el vídeo

Sortida Parc de Bombers 080