ELS PEIXOS. Grup Infantil

Hola famílies,

Ens agradaria ensenyar-vos com els nens i nenes es diverteixen aprenent a l’escola. A través del bloc podreu fer el seguiment d’algunes de les activitats que fan els vostres fills, així com conèixer alguns dels contes o cançons que estem treballant. Aquest curs l’eix conductor de l’escola és el mar, així que vam decidir que el nom de la classe dels nens i nenes d’infantil seria “Els peixos”.

Esperem que us animeu a entrar sovint per veure com treballem!
Fins aviat!

BLATMAN. Primer Cicle de Secundària

En el primer trimestre vam anar a veure l’obra de teatre Blatman, al nou Tantarantana, al Paral.lel. Blatman és un superheroi. Quan era petit va menjar molts cereals. Porta una panotxa al pit.

(MANEL RODES)

EL DOLENT ES DIU MORTIMER. EL SEU AJUDANT ÉS EL SILENCI. ROBEN BANCS I VIUEN A LES CLAVEGUERES. EL SILENCI FA MIM. EL BLATMAN VOL AGAFAR EL MORTIMER.

(TERESA CASAS)

LA REPORTERA CLAUDIA TAMBÉ VOL  TROBAR EL MORTIMER. FA UNA JUGUESCA AMB EL BLATMAN A VEURE QUI EL TROBA PRIMER.

(POL DORICO)

EL BLATMAN LLENÇA UN RAM DE FLORS AL MAR I  SURTEN  UNA  GAMBA, UN CRANC I UNA SIRENA.  ES QUEIXEN DE LA CONTAMINACIÓ. AL FINAL LA CLAUDIA TROBA EN MORTIMER.

(GUILLERMO SCHOENDORFF)

VAM ANAR EN METRO FINS  PARAL·LEL. ENS HA AGRADAT PERQUÈ ÉS GUAI QUE LLUITIN A L’ESCENARI. FEIEN CINE I SORTIEN DE  LA PANTALLA. L’ ANNA, EL MANEL, EL GUILLE I L’EVA  REIEN MOLT.

(ANNA GARCIA)