ELS PASTISSERS DE TERCER. Tercer d’ESO

Cada dimarts després del pati, els de tercer fem cuina. Som especialistes en fer pastissos. Ens encarreguen de fer els pastissos de tota l’escola: Quan és l’aniversari d’algun alumne… Quan és pasqua vinga a fer mones… Quan és Sant Jordi…

Els fem de xocolata, taronja, maduixa  o bé llimona. Ens queden per llepar-nos els dits.

Fent el punt de neu

Preparant la barreja                        Untant el motllo

SORTIDA FOTOGRÀFICA. Segon Cicle Secundària

El dijous 22 d’Abril, els de tercer i quart de secundària vam fer la tradicional sortida fotogràfica. Amb l’objectiu  de fer fotos pel concurs fotogràfic, que tindrà lloc per fi de curs el dia 19 de juny a la festa de pares.

Aquest any el tema de l’escola és el mar, per això el lema del concurs és  “Un  mar d’idees”.

La ruta fotogràfica la vàrem començar a l’hotel Vela. Vàrem passejar fins arribar al   Port Vell.
El dinar va ser al restaurant Fresco del Maremagnum.

Hotel Vela

Vista del mirador

Barques amarrades

El dia va resultar molt divertit… I amb ganes de repetir!!!

ENS VISITA EL PUNT VERD MÒBIL

Dilluns dia 12 d’abril ens ha visitat a l’escola el Punt Verd Mòbil Escolar. Aquest camió que passa per les escoles ens ensenya a reciclar totes aquelles deixalles que no podem llençar a les escombraries normals ja que són reciclables.

Els nens d’infantil i de primària hem dut deixalles de casa per poder reciclar. Ens ha agradat molt pujar al camió i classificar plàstics, roba, vidres, medicaments…

Els nois de secundària hem dut al camió totes aquelles deixalles que hem anat acumulant a l’escola durant el curs i que s’han de reciclar com mobles vells, ordinadors que no funcionen, joguines trencades…

DIADA ECOLÒGICA 2010

El passat dia 9 d’abril vam celebrar la ja tradicional “Diada Ecològica”.
Es tracta d’un dia molt especial a Taiga. Tots ens vestim de jardiners i ens dediquem a arreglar els nostres espais més “VERDS”.
Als petitons de l’escola ens agrada posar bonic la terrasseta. Remenem la terra de les jardineres i plantem boniques flors.

Aquest any hem posat “guapo” el jardinet de la cuina. Ja no creixen males herbes, doncs, després de matar-les totes s’ha cobert el terra de pedres. Aquí és on tenim els dos horts urbans. Hem plantat enciams, julivert, cebes i cols, i C.M., C.S. i 1r cicle d’E.S.O. ens encarregarem que creixin molt i ens ho puguem menjar.

Uns quants hem netejat l’espai i l’hem guarnit plantant als testos les plantes aromàtiques que vam portar, i d’altres hem estat al pati plantant i netejant.
Els més ganàpies hem tingut molta feina. Un grup ens hem dedicat a netejar i posar a punt l’hort.

D’altres hem estat netejant el jardinet de quart i hem plantat les plantes aromàtiques.

La meteorologia ens ha acompanyat i hem gaudit d’un dia “ecofantàstic”.

A la pàgina web de l’escola s’ha publicat un recull de fotografies de la DIADA ECOLÒGICA del curs 09/10 (Clica l’enllaç per veure-les totes)

LA PASQUA 2010

El passat divendres 26 de març varem celebrar la festa de la Pasqua. Ens va acompanyar l’arribada de la primavera amb un dia molt solejat.

Al llarg de la setmana anàvem creant l’ambient festiu:
Els quatre grups de primària vam decorar uns ous gegants per ambientar l’entrada de l’escola.

Cada classe anava pensant com decorar la mona amb el tema del curs, que com ja sabeu es el mar; van aflorar moltes bones idees que es van reflectir a l’exposició de les mones…!!!

Pel matí els companys d’infantil i primària s’ho van passar fantàstic escoltant el conte del conillet i  trobant els ous de xocolata, que el conillet havia amagat pel pati; estaven boníssims!!!!

Desprès vam fer diversos  tallers: pintant ous durs amb motius de pasqua, amb papers de seda i purpurines; pintant dibuixos de conillets, ous i gallines; i fent tulipes amb papiroflèxia. Ho vam posar tot a la gespa de paper que havíem fabricat.

Els de secundària van confeccionar diademes i corbates per ambientar el ball de discoteca de la tarda.

A la cuina  es van fer bombons de taronja.

A la tarda cada classe va presentar la seva mona. Amb molta il·lusió i gana  les van degustar juntament amb els bombons.
I per acabar la festa, el desitjat ball disco.

Ens vam acomiadar per gaudir de les vacances de pasqua!!!!

A la pàgina web de l’escola s’ha publicat un recull de fotografies de la festa de PASQUA del curs 09/10 (Clica l’enllaç per veure-les totes)