TALLER DE MENJADOR. 1r Cicle Secundària

Hola! Les fotos que veureu a continuació són dels alumnes de 1r. Cicle de Secundària, al taller de menjador del primer torn de l’escola. Mireu que xules!

El Francesc i l’Ivan preparen els estris de les taules dels grups inicial i mitjà respectivamente, també  estenen les estovalles i posen els “ganxets”.

L’Eva para les dues taules dels professors. El Santi para tres taules del menjador.

L’Oscar té a punt les postres. El Michael i l’Albert tallen el pa.

L’Arianna seca i desa els estris que hem utilitzat abans. I el Ferran és l’encarregat de tenir a punt la taula del self-service del primer torn.

EL RACÓ DE LA TARDOR. Grup Inicial

Al llarg de la setmana, els nens i nenes d’inicial van anar portant moltes coses per deixar-les al cistell de la castanyera. Alguns nens van sortir amb els seus pares al carrer per anar a recollir algunes fulles del terra.

N’hi havia de diferents colors: groc, vermell i  marró. I les vam agrupar segons el color que tenien. També vam poder observar la seva mida: algunes eren molt grans i d’altres ben petites!

D’altres nens, van preferir agafar pinyes que havien caigut dels arbres. I vam poder col·locar-les en línea, contar-les, tocar la seva textura…

També  van portar moniatos, castanyes, carbasses i magranes!

Entre tots vam fer que el racó de la tardor de la classe quedés ben maco! Gràcies als pares i mares  per col·laborar en l’activitat!