L’HORT DE L’ESCOLA. Segon Cicle Secundària

Al llarg d’aquest curs escolar, com de costum, el alumnes de quart curs de Secundària  han desenvolupat totes les activitats relacionades amb l’hort.

Ha estat una feina responsable i entretinguda des del començament de curs, fins al final amb la recollida de les hortalisses.

Els nois i noies van haver de desbrossar les males herbes, cavar i remoure terra, adobar, plantar, regar i fer les cures necessàries perquè les plantes poguessin créixer ben fortes.

La recollida de les hortalisses ha estat molt divertida. De la recollida, els alumnes de quart s’han pogut endur, amb il·lusió, enciams per menjar-se les a casa. Saber que aquests productes que havien recollit i menjat venien de la seva feina ha estat una experiència prou satisfactòria per a ells.

 

JOCS FLORALS 2012

Cada any per sant Jordi celebrem els Jocs Florals a l’escola. Els més grans preparen una poesia o un text en prosa, i els més petits un treball manual en referència al tema. Aquests treballs es presenten amb pseudònim al jurat de l’escola, que escull tres texts i un dels treballs  manuals. Després es presenten als Jocs Florals de districte i si hi ha sort……..

Donc sí, aquest any hem tingut premi!!!

Els més petits han guanyat amb el seu especial conte de Sant Jordi que ells mateixos han fet amb les fotografies fetes en les sessions de teatre; i la Sarita Brotons ha guanyat amb el seu poema “La primavera”. FELICITATS!!!

 

LA PRIMAVERA

Neixen les flors

surten les formigues

cauen les gotes

la primavera ens espera.

Canten els ocells

i tots els animals contents.

L’aire ens escalfa

la primavera dansa.

Les papallones volen,

les abelles busquen mel.

la primavera arriba

i jo estic content.

 

CONTE DE SANT JORDI

Clica l’enllaç per veure el conte

 

 

UN MATÍ AL JOC VIU. Grup Mitjà

El passat vuit de maig vam anar a Joc Viu, un espai multisensorial on els nens van gaudir experimentant diferents activitats sensorials.  Cadascú va poder triar el que més el divertia o el cridava l’atenció.

Primer vam estar en un gimnàs ple de màrfegues, gronxadors, pilotes de diferents mides, llits elàstics…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Després vam passar una estona relaxant-nos en una sala multisensorial, amb una matalàs d’aigua, un llit relaxant, coixins, llums de colors i música tranqui-la.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L’activitat va resultar tot un èxit, esperem tornar molt aviat.