LA PASQUA 2010

El passat divendres 26 de març varem celebrar la festa de la Pasqua. Ens va acompanyar l’arribada de la primavera amb un dia molt solejat.

Al llarg de la setmana anàvem creant l’ambient festiu:
Els quatre grups de primària vam decorar uns ous gegants per ambientar l’entrada de l’escola.

Cada classe anava pensant com decorar la mona amb el tema del curs, que com ja sabeu es el mar; van aflorar moltes bones idees que es van reflectir a l’exposició de les mones…!!!

Pel matí els companys d’infantil i primària s’ho van passar fantàstic escoltant el conte del conillet i  trobant els ous de xocolata, que el conillet havia amagat pel pati; estaven boníssims!!!!

Desprès vam fer diversos  tallers: pintant ous durs amb motius de pasqua, amb papers de seda i purpurines; pintant dibuixos de conillets, ous i gallines; i fent tulipes amb papiroflèxia. Ho vam posar tot a la gespa de paper que havíem fabricat.

Els de secundària van confeccionar diademes i corbates per ambientar el ball de discoteca de la tarda.

A la cuina  es van fer bombons de taronja.

A la tarda cada classe va presentar la seva mona. Amb molta il·lusió i gana  les van degustar juntament amb els bombons.
I per acabar la festa, el desitjat ball disco.

Ens vam acomiadar per gaudir de les vacances de pasqua!!!!

A la pàgina web de l’escola s’ha publicat un recull de fotografies de la festa de PASQUA del curs 09/10 (Clica l’enllaç per veure-les totes)

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *