GRAN TEATRE DEL LICEU. 2n Cicle Secundària

El passat dia 7 d’abril els alumnes de segon cicle de secundària vam anar al GRAN TEATRE DEL LICEU a  veure un espectacle de dansa de titolat IT DANSA.  Per aribar-hi, vam agafar els Ferrocarrils de la Generalitat fins a Plaça de Catalunya i després vam anar caminant per La Rambla fins al Liceu.

L’espectacle va ser molt interesant i divertit. Tractava d’ un recorregut per les danses clàsica, moderna i contemporrània a través de diferents peces per identificar els ritmes i moviments que caracteritzen a cadascuna d’elles.

Caminant per La Rambla.                     Fent cua a l’entrada.

Esperant per veure l’espectacle.          Foto d’acomiadament.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *