ANEM A TOCAR ANIMALS… Grup Superior

Aquest any aprofitant que estem estudiant els animals hem anat al Cosmocaixa per fer una activitat molt divertida i a la vegada una mica perillosa. Hem anat al Toca, Toca que és una activitat que podíem tocar animals.

Vam tocar estrelles de mar, eriçons i un animal que es deia cagarro de mar. De la selva vam agafar unes granotes que eren molt grans i un mil peus que feia moltes pessigolles a les mans quan el teníem a sobre.

L’animal que més ens va agradar i que també ens va fer una mica de por va ser la serp. La serp era molt gran i estava molt freda. El noi se la va embolicar al coll i nosaltres anàvem tocant la pell. Al Paco li va fer una mica de por però al final es va atrevir a tocar-la.

També vam agafar a un jerbo, que  és un ratolí del desert. Aquest ratolí no parava de moure’s per tot arreu i gairebé se’ns queia de les mans. A l’Aleix li vam posar a l’espatlla i li va agafar un atac de riure.

Després vam donar una volta per tot el Cosmocaixa. Vam entrar al Bosc Inundat on feia calor i fins i tot plovia. En el Bosc Inundat hem vist un munt de peixos i ocells que viuen a la selva.

Va ser molt interessant i vam fer moltes preguntes sobre els animals que vam veure.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *