EL PEIX DAURAT. Infantil

Durant el mes de gener els nens i nenes d’infantil han conegut la història del peixet daurat.

Hi havia una vegada un peixet daurat, que estava molt trist perquè no tenia amics. Va decidir nedar pel mar… i nedant, nedant, es va trobar amb un dofí. I li va preguntar: ”Dofí, vols ser el meu amic?” I el dofí li va contestar: ”Sí!”
El peixet daurat es va posar molt content i van decidir nedar junts per buscar més amics!

I nedant, nedant… es va trobar amb un pop. I li va preguntar: ”Pop, vols ser el meu amic?” I el pop li va contestar: ”Sí!” El peixet daurat es va posar molt content i va decidir continuar nedant per buscar més amics!

I nedant, nedant… es va trobar amb una balena. I li va preguntar: ”Balena, vols ser la meva amiga?” I la balena li va contestar: ”Sí!”. El peixet daurat es va posar molt content i va continuar nedant per buscar més amics!

I nedant, nedant… es va trobar amb una estrella de mar. I li va preguntar: ”Estrella, vols ser la meva amiga?” I l’estrella li va contestar: ”Sí!”

I el peixet daurat va estar molt content de tenir tants amics!

Compartir

Un pensament a “EL PEIX DAURAT. Infantil

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *