JOCS FLORALS 2012

Cada any per sant Jordi celebrem els Jocs Florals a l’escola. Els més grans preparen una poesia o un text en prosa, i els més petits un treball manual en referència al tema. Aquests treballs es presenten amb pseudònim al jurat de l’escola, que escull tres texts i un dels treballs  manuals. Després es presenten als Jocs Florals de districte i si hi ha sort……..

Donc sí, aquest any hem tingut premi!!!

Els més petits han guanyat amb el seu especial conte de Sant Jordi que ells mateixos han fet amb les fotografies fetes en les sessions de teatre; i la Sarita Brotons ha guanyat amb el seu poema “La primavera”. FELICITATS!!!

 

LA PRIMAVERA

Neixen les flors

surten les formigues

cauen les gotes

la primavera ens espera.

Canten els ocells

i tots els animals contents.

L’aire ens escalfa

la primavera dansa.

Les papallones volen,

les abelles busquen mel.

la primavera arriba

i jo estic content.

 

CONTE DE SANT JORDI

Clica l’enllaç per veure el conte

 

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *