NADALES AMB ELS AVIS. Segon Cicle Secundària A

El dilluns dia 16 de desembre del 2013 per la tarda vam anar a la residència d’avis, acompanyats de la Paola i la Carmen. Vam agafar el Funicular de Vallvidrera, després vam caminar fins arribar a la residència.

Un cop allà ens vam presentar als avis. Després  els vam cantar tres nadales. Mentre cantàvem, els avis  ens van animar. Quan vam acabar de cantar, els avis ens vam regalar unes estrelles de Nadal fetes per ells. I nosaltres també els vam regalar postals d’impremta fetes per nosaltres . I els hi van agradar  molt!

Més tard la cuidadora ens va ensenyar el pessebre i coses fetes per ells mateixos, ens va convidar a berenar, xerrar i ballar sardanes, i ens va explicar  coses de la seva infància.

Text escrit per: Fran, Iris, Adrià P., Boris

2013-12-16 15.52.122013-12-16 15.55.43

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *