ENTREVISTA A PEPA MAYO. Segon Cicle Secundària A

El dilluns dia 14 de març del 2016 pel matí, vam treballar amb la Carmen sobre una entrevista per fer a una escriptora, que es diu Pepa Mayo. I vam escriure unes quantes preguntes que li volíem fer. Per la tarda, va venir  la Pepa Mayo a fer-nos una xarrada a l’escola.

Li vam fer preguntes sobre la seva professió. Li vam preguntar si li agradava escriure, a quina edat aproximadament va començar a escriure…

Ella ens va respondre que va començar a escriure als 16 anys i que cada dia, en algunes estones lliures, es posava a escriure en una llibreta. També ens va ensenyar alguns vídeos d’alguns llibres i novel·les que tenia publicades. I també ens va ensenyar un altre vídeo d’una entrevista que li van fer a TV3.

Ens ho vam passar molt bé, vam aprendre moltes coses, va ser molt interessant i em va agradar molt.

Gràcies per la teva visita Pepa!!!

Redactat per : Oscar Martínez premsa-baix llobregat-entrevista - Pepa

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *