VISITA DE LA CONSELLERA D’ENSENYAMENT A L’ESCOLA

En el marc de les celebracions dels 40 anys de la creació del primer servei de l’entitat, l’Escola Taiga, el passat 3 de febrer del 2017, ens va visitar la Consellera d’Ensenyament, l’Hble. Sra. Meritxell Ruiz, acompanyada de la Sra. Carme Ortoll -Directora General d’Infantil i Primària- i del Sr. Jaume Miró -Inspector d’Enseyament-. Durant la visita vam recòrrer cadascuna de les classes, on van saludar als professionals i alumnes de Taiga i es van interessar pel que realitzàvem a cadascun dels grups. Va ser una visita propera i entranyable.

El programa del dia va continuar amb un recorregut per les instal·lacions de l’Alberg InOut i finalitzà amb un dinar al Restaurant de l’Alberg, amb representants de cadascun dels serveis de l’entitat i del Departament d’Ensenyament.

En teniu una mostra a les fotografies del següent enllaç:

FotosVisitaConsellera_Bloc17 (9)Clica l’enllaç per veure el recull de fotografies

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *