3 pensaments a “FOTOS FESTA FAMÍLIES 2017

 1. hola
  que tal
  jo m’agrada molt les fotos a l’escola taiga. La festa de pares és molt bonica
  firmar alumne de paola i carmen l’Adria Alonso

 2. Felicidades a todo el equipo profesional de Taiga, como siempre estuvo muy bien la fiesta de las familias. Los alumnos disfrutaron y los padres y demás invitados tambien.

 3. ha quedat molt be el bloc i tambe m agradat molt les fotos que feu i us estimo tan perquè tambe sou la meva familia i pero el bloc es super xuli i si voleu jo tambe em faré una foto i la penjaré el bloc i tambe faré un video per vosaltres que sortirà una persona que la coneixeu i es un alumne d’una classe de paola i carmen
  firmat
  pol montià soler

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *