4 pensaments a “FOTOS VIATGE “BLANES” 2018

 1. Això si que són vacances per recordar. A través de les fotos podem veure la bona relació que hi ha entre tots els commpanys.

 2. estic molt cunten aquet crus passat entrobo fata segu momes bons i dolens segu estare el teu costat sembre si volls jo vull ajudar amb taiga una o mots festas maria bores i tots profesos i profesoras estima els seus alumnes segu estare amb tu taiga
  segu visitare a taiga

  fimar ex alumne de taiga

  Adria Alonso

 3. Zacaria ha vuelto muy contento del viaje y las fotos que nos paso Marga lo dicen todo. Contentos, felices y espabilados.

  Muchas gracias por vuestra dedicación.

 4. quant jo vaig anar a blanes mu vaig pasar molt be i me divertit molt i moltes gracies per tot el que ma donat el taiga son uns genis i em va gradar molt. la meva profesora Paola es la millor profesora que vaig tenir a la meva classe la segona profesora preferida es la lidia perquè es una bona noia. tambe la maria i tot l´equip de taiga . ens a donat molt amor, felicitat, alegria , companyia .

  gracies a tot el equip del taiga i us estimo moltíssim guapos i guapes
  firmat per el ex company del taiga
  Pol montià soler

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *